Altid fri fragt til Danmark og Sverige

Schwanen Garten Danmark

Om Schwanen Garten

Schwanen Garten er inspireret af H.C. Andersens fortælling om Den Grimme Ælling, og den transformation der sker, når man lærer at elske sig selv. 

Skt. Petersborg

Da Sung Hyun var 23 år gammel tog han på udvekslingsophold i Skt. Petersborg i Rusland. Her mødte han mødte sin fremtidige partner Suan, som også var på udvekslingsophold i Skt. Petersborg. Kort tid efter at parret giftede sig, døde Suans mor på tragisk vis af cancer, hvilket fik det unge forskerpar til at forske i forebyggende medicin. De fokuserede primært på kroppens immunforsvar og antioxidation, som er en reaktion der på celleniveau kan bremse produktionen af de frie radikaler, der ellers leder til celleskade. De observerede hvorledes antioxidanter kan hjælpe med at styrke immunforsvaret, og denne indsigt dannede grundlaget for deres videre forskning og for  den fremtidige udvikling af Schwanen Garten.

Schwanen Garten, koreansk hudpleje
Schwanen Garten, koreansk hudpleje

Seoul

Sung Hyun og Suans videre forskning i celleimmunitet og antioxidation gjorde for alvor fremskridt i Seoul i Sydkorea, og de to forskere fordybede sig endnu mere i arbejdet med tesen om at et stærkt immunforsvar med masser af antioxidanter er nøglen til velvære. 

Efter flere år og utallige forsøg i deres eget laboratorie, var Sung Hyun og Suan endelig klar til at lancere Schwanen Garten: Hudpleje, der bygger på deres egen naturlige antioxidantkompleks, udviklet i Seoul. 

New York

Under en rejse til New York i 2018, fik Suan og Sung Hyun videreudviklet filosofien om clean beauty, og yderligere defineret Schwanen Gartens identitet som et hudplejemærke, der er godt for både mennesker og miljøet. 

Schwanen Garten, koreansk hudpleje